Избери страница

ЗА НАС

Строителна компания „Арнаудов Билд” ЕООД е основана през 1991 година като резултат от многогодишен опит в строителството и смели предприемачески идеи.

От тогава до сега компанията се развива чрез внедряване на иновация в строително – монтажните работи, обучение и повишаване квалификацията на служителите си и обогатяване на строителния парк.

Днес, строителна компания „Арнаудов Билд” е модерна и просперираща фирма, една от водещите в строителния бранш, специализирана в областта на:

  • Строителство “до ключ” на промишлени, административни и жилищни сгради;
  • Осъществявaне на инфраструктурни проекти;
  • Гаранционно и извънгаранционно обслужване.

Нашата мисия към всички клиенти и партньори е да бъдем сигурен и надежден партньор в процеса на извършване на строително – монтажни работи като предлагаме ефективни бизнес решения, срочно и качествено изпълнение на

договорените дейности, коректни отношения с инвеститорите, поддържане и постоянно обновяване на базата на фирмата от лека, средна и тежка строителна механизация, новаторско поведение чрез усвояване и прилагане на нови съвременни технологии и материали.

Качеството на услугите е гарантирано от взаимните усилия на добре подготвени и отдадени на професията си професионалисти. Всеки от тях е призван да „проповядва” мисията на компанията като се ръководи от ценностната ни система:

ЧЕСТНОСТ, ВНИМАНИЕ, УВАЖЕНИЕ, ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ И ЗАЩИТА НА ИНТЕРЕСИТЕ НА НАШИТЕ КЛИЕНТИ И ПАРТНЬОРИ, КАКТО И НАЙ-ВИСОКО КАЧЕСТВО НА РАБОТИТЕ И УСЛУГИТЕ, КОИТО ПРЕДЛАГАМЕ!!!

Във фирмата е въведена система за управление на качеството в съответствие с ISO 9001:200 BS EN 9001:2000, както и системи за управление на околната среда в съответствие с ISO 14001:2004 и за управление на безопасността и защита на здравето в съответствие с OHSAS 18001:2007.

Съгласно изискванията на Закона за камарата на строителите, строителна компания „Арнаудов Билд” ЕООД беше вписана в Централния професионален регистър на строителите и получи:

ДОАЙЕНИ В СТРОИТЕЛСТВОТО

Фирма СК „Арнаудов Билд” има вече зад гърба си 30 години, изпълнени с много труд, професионализъм и иновативни решения.

Доказателство за това са многобройните наши награди и сертификати, но най-вече доверието, което ни засвидетелстваха нашите инвеститори.

НАГРАДИ И СЕРТИФИКАТИ

Мнението на нашите клиенти и партньори е единственото мерило за успеха от нашата работа!

ИНВЕСТИТОРИ

БИЛЛА НЕДВИЖИМОСТИ ЕООД – гр. София

ОМВ – БЪЛГАРИЯ ЕООД – гр. София

ЛИБХЕР – ХАУСГЕРЕТЕ – МАРИЦА ЕООД – с. Радиново

ВИНПРОМ ПЕЩЕРА АД – гр.Пловдив

ЛЕНДМАРК БЪЛГАРИЯ – РИЙТЕЛ ПАРК ЕООД – гр. София

КАУФЛАНД БЪЛГАРИЯ ЕООД ЕНД КО КД – гр.София

ТЕХНОПОЛИС БЪЛГАРИЯ ЕАД – гр. София

АСТАЛДИ ЕС ПИ ЕЙ клон България

СОФИЯ РИЪЛ ИСТЕЙТ ЕООД – гр. София

АСТРАЛ ПРОПЪТРИ МЕНИДЖМЪНТ ООД – гр. Пловдив

АКТОР АКЦИОНЕРНО СТРОИТЕЛНО ДРУЖЕСТВО КТЧ – гр. Пловдив

АЛКИ -L ЕООД – гр. София

КООПЕРАЦИЯ ПАНДА – гр. София

СПОРТ МАРКЕТ ООД – гр. София

КАБЕЛ КОМЕРС ООД – гр. Бургас

НОУБЪЛ ГРАФИКС ООД – гр. Димитровград

ФИНАКОРП ООД – гр. Хасково

ИН-ПРОКС БУРГАС ЕООД – гр. Бургас